Wij proberen onze producten en service optimaal bij de wensen van onze klanten aan te laten sluiten. Toch kan het voor komen dat er iets niet in orde is. Dan horen wij dat natuurlijk graag van u.
 

Meest gestelde vragen:

Heeft u een probleem bij de installatie of tijdens het gebruik van de tracker? Wij hebben de meest gestelde vragen en oplossingen voor uw verzameld in onze kennisbank 

 

Contact:

U kunt onze klantenservice het beste bereiken door ons contactformulier in te vullen. Een overzicht van alle contactgegevens van one2track vindt u onderaan deze pagina.

 

Verzending en levertijd:

Uw bestelling wordt altijd de eerst volgende werkdag na bestelling verzonden. De verzendtijd via PostNL is 24 uur. U ontvangt van ons automatisch een link waarmee u, uw pakket kunt volgen. Is een product onverhoopt niet op voorraad dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de eventuele doorlooptijd te bespreken. Bent u niet tevreden met deze langere doorlooptijd dan storten wij zonder discussie direct uw geld terug. Wij verzenden via DHL, de verzendkosten voor DHL bedragen €3,95. Wilt u een bestelling buiten Nederland verzenden? Neem dan contact met ons op voor de verzendkosten.

 

Retourneren van producten:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

One2track vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door one2track in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij one2track aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. One2track gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Na de bedenktijd van 14 dagen is het niet meer mogelijk om producten te retourneren tenzij het een garantiekwestie betreft. Wanneer u een product wilt retourneren vult u dan het retourformulier in en stuur dit samen met het product naar Pletterij 25, 2211 JT Noordwijkerhout.

 

Garantie:

Onze GPS trackers hebben een standaardgarantie van 2 jaar op fabrieksfouten. Slijtage en defecten (gebroken behuizing, slijtage aan kabels, schade door water, etc) ontstaan door (intensief) gebruik vallen niet onder deze garantie. Ontstaat er toch een defect dat niet onder de garantie valt, dan kunt u contact met ons zoeken voor de reparatieservice. Wij kunnen tegen scherpe tarieven reparaties voor u uitvoeren. 

Neemt u in een garantiekwestie contact met ons op via ons contactformulier om het probleem en de retournering van uw product te bespreken. Na ontvangst van het defecte product sturen wij u binnen 5 werkdagen een vervangend of gelijkwaardig product. 

 

Betaling:

Via de bestelomgeving van onze webwinkel kunt u onze producten bestellen en betalen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor IDEAL betaling, bankcontact, creditcard of zelf overschrijven naar onze bankrekening. Al onze producten zijn inclusief 21% BTW.

 

Klachtafhandeling:

Heeft u een klacht over een van onze producten of onze service? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier. Meldt hierin zo goed mogelijk waar uw klacht over gaat en vermeldt hierbij uw factuurnummer en uw contactgegevens. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw klacht te bespreken en tot een geschikte oplossing te komen. Bent u niet tevreden met de oplossing dan kunt u uw klacht neerleggen bij de geschillencommissie Webshop Keurmerk via www.keurmerk.info/home/klacht

 

Scooter2track/One2track B.V.

Bezoekadres: Pletterij 25, 2211 JT Noordwijkerhout

Telefoon: 0252 503737

Inschrijving Kamer van Koophandel: 60386886

BTW nummer: NL853888115B01

Rekeningnummer: NL11INGB0006246622