De beste en slimste GPS producten voor iedereen bereikbaar

Scooter2track is een merknaam van one2track B.V.. Ons doel is de ontwikkeling van een breed en snel vernieuwend assortiment van GPS oplossingen voor kinderen, ouderen en voertuigen. Niet alleen zeer betaalbaar bij aanschaf maar ook goedkoop tijdens gebruik. Met onze prepaidsimkaart betaal je alleen wat je gebruikt, geen dure abonnementen, aansluitkosten of starttarieven. GPS trackers van one2track hebben een stabiele, veilige en gebruikersvriendelijke Nederlandse App en een prepaid simkaart die werkt in heel Europa. Jouw gegevens worden door ons Nederlandse team van engineers beheerd en veilig gehouden. Goed werkende producten en services tegen een zeer betaalbare prijs, dat is waar wij voor staan!

 

one2track GPS tracker voor scooters

Ons kantooradres: Bedrijventerrein 's Gravendam, Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout

 

Open, eerlijk en transparant over gebruik en kosten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar zij aan toe zijn bij de aankoop van een GPS tracker bij one2track. Geen kleine lettertjes of onvoorziene (verbruiks) kosten. Wij bieden een eerlijk en transparant product;

• Geen abonnementskosten of contracten,
• Geen aansluit- of installatiekosten,
• Aankoopprijs is inclusief simkaart ter waarde van € 9,95
• Lage kosten voor uitwisselen positie en statusgegevens (circa € 0,05 per dag),
• Werking in heel Europa zonder extra kosten,
• Optimaal bereik door gebruik T-mobile én KPN netwerk,
• Prepaidbundels koop je via de app of www.mijn.one2mobile.com
• De databundels zijn er vanaf €5,- en zijn 180 dagen geldig,
• Duidelijke gebruikers- en privacyvoorwaarden
• Jouw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt/verkocht voor advertentie en marketingdoeleinden,
• Je maakt levenslang kosteloos gebruik van onze app en platformservices mits je minimaal eenmaal per 6 maanden de tracker gebruikt. Wordt de GPS tracker langer dan 6 maanden niet gebruikt dan wordt het ID nummer inactief. Je kunt in dit geval voor €6,95 het ID nummer opnieuw laten activeren bij ons.

 

Veilige dataopslag binnen de Nederlandse grenzen 

Voor de opslag van al jouw privacygevoelige informatie en de positiegegevens van de horloges, maken wij gebruik van een fysieke server in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd bij TransIP/Datacentergroup, gevestigd aan de kabelweg 48A  in Amsterdam. 

'The Datacenter Group' is een 100% Nederlands bedrijf met twee hypermoderne en beveiligde datacenters in Amsterdam en Delft waar zij naast cloud als hosting providers ook overheidsinstellingen ondersteunen in de huisvesting van hun IT-infrastructuur. Zo staan zij aan de basis van het openbaar vervoer, elektronisch betalingsverkeer, de medische sector, dijkbewaking en zo’n 10% van het Nederlandse internet.

Informatie over het IP adres is in verband met jouw veiligheid niet openbaar maar kan op verzoek worden opgevraagd bij one2track. Wij gebruiken TLS versleuteling voor het verzenden van data tussen de one2track app, one2track GPS platform en one2track server. Data staat versleuteld opgeslagen door middel van AES encryptie.

 

Contactgegevens scooter2track/ one2track B.V.

Bedrijventerrein 's Gravendam

2211 SJ  Noordwijkerhout

BTW Nummer:NL853888115B01

KvK-nummer: 60386886

ACM registratie: 943663

Telefoon: 0252 503737