Scooter2track is een handelsnaam van One2track B.V., One2track B.V. is het verantwoordelijke rechtsvorm dat gaat over de uitvoering van het privacybeleid. One2track B.V. staat ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer 60386886 en in het register van de Autoriteit Consument en markt onder nummer: 943663.

 

1. Veiligheid en Gezondheid

Lees voor gebruik van onze producten altijd eerst de handleiding op www.scooter2track.nl/handleidingen

 

2. Gebruikersrecht apparaten en Vtrack App

De producten en diensten van scooter2track mogen gebruikt worden voor persoonlijke doelen. Het gebruikersrecht omvat ook het recht om onze software en of app te downloaden en te gebruiken.

De gebruikerregistratie en goedkeuring van de gebruiksvoorwaarden mag uitsluitend gedaan worden door personen ouder dan 18 jaar. Minderjarigen en ouderen die onder bewind staan mogen zich alleen registreren met de uitdrukkelijke toestemming van hun ouders en of bewindvoerders.

 

3. Vervallen ID nummer en heractivatie:

In het kader van data en privacy management heeft ieder apparaat een uniek ID nummer. Is het apparaat in de laatste 6 maanden voor de jaarvervaldatum niet meer gebruikt, dan vervalt de ID registratie van het apparaat en worden alle gegevens van de klant gewist. Scooter2track kan op ieder moment het horloge opnieuw toevoegen. Scooter2track vraagt eenmalig € 6,95 administratiekosten om het toestel opnieuw te registeren op de server waarna de registratie weer minimaal voor een jaar geldig is.

 

4. Aansprakelijkheid werking, software en hardware

De producten van Scooter2track zijn een hulpmiddel om het toezicht op personen of bezittingen makkelijker te maken. In geen geval kan het een vervanging zijn van dit toezicht. Zoals in alle andere gevallen zijn technische apparaten nooit 100% feilloos.

In geen enkel geval is Scooter2track aansprakelijk voor werkelijke of vermeende schade in verband met dood, letsel, schade aan eigendommen, of gevolgschade/indirecte schade dat voortvloeit uit het direct of indirect gebruik van het apparaat en of de software/app.

 

5. Privacybeleid

Persoonlijke gegevens en het verzamelen van gebruikers/positiegegevens  zijn uitsluitend bedoelt voor de werking van onze producten (app en GPS platform). Deze gegevens kunnen bij een serviceverzoek van de klant inzichtelijk worden voor onze technische staf. Deze gegevens zullen nooit door ons openbaar worden gedeeld/ verkocht of gebruikt voor marketingdoeleinden, tenzij een wettelijke regeling ons daartoe dwingt of er sprake is van een bedrijfsovername. In dat geval worden de klanten van one2track B.V. vooraf op de hoogte gesteld. De volgende gegevens worden door ons verzameld ten behoeve van de werking van de services:

• Gebruikersnaam en wachtwoord tot onze services

• Voornaam en E-mail van de gebruiker (indien bij registratie ingegeven)

• ID nummer van het device

• Simkaartnummer van het device (indien bij registratie ingegeven)

• GPS positiegegevens voor de maximale duur van 3 maanden.

• Instelling veilige zones

 

Als u een product bestelt, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Het is via de Vtrack app mogelijk om al uw accountgegevens inclusief positieinformatie te wissen. Voor het verwijderen van uw informatie in de CRM systemen van Scooter2track is het mogelijk om een verzoek bij Scooter2track in te dienen voor een complete verwijdering van alle beschikbare data op de servers van one2track B.V..

 

6. Waar staat uw data opgeslagen en welke encryptie wordt er gebruikt?

Voor de opslag van uw positiegegevens (voor de maximale duur van 3 maanden) maken wij gebruik van een fysieke server in Nederland. Deze high secure omgeving is gevestigd bij TransIP/Datacentergroup, gevestigd aan de kabelweg 48A  in Amsterdam.

'The Datacenter Group' is een 100% Nederlands bedrijf met twee hypermoderne en beveiligde datacenters in Amsterdam en Delft waar zij naast cloud als hosting providers ook overheidsinstellingen ondersteunen in de huisvesting van hun IT-infrastructuur. Zo staan zij aan de basis van het openbaar vervoer, elektronisch betalingsverkeer, de medische sector, dijkbewaking en zo’n 10% van het Nederlandse internet.

Informatie over het IP adres is in verband met uw veiligheid niet openbaar maar kan op verzoek worden opgevraagd bij one2track. Wij gebruiken TLS versleuteling voor het verzenden van data tussen de one2track app, one2track GPS platform en one2track server. Uw data staat versleuteld opgeslagen door middel van AES encryptie.

 

7. Data Privacy Officer

Omdat de beveiliging van uw gegevens hoge prioriteit voor ons heeft, hebben wij een eigen Data Privacy Officer (DPO). Deze DPO huren wij in via het bedrijf Cyber Guard International. Cyber Guard International is gespecialiseerd in de beveiliging van datastromen en dataopslag. 

 

8. Algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

Voor alle werkzaamheden voortkomend uit de aankoop van onze producten via de online webshop, zijn de algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk van toepassing. Deze voorwaarden kunt u inzien via deze link.

 

9. Tijdens gebruik:

• Let erop dat er geen water in het apparaat kan binnendringen. Als dat toch gebeurt en het apparaat niet meer werkt, dan valt dit niet onder de standaardgarantie. Zorg ervoor dat het apparaat droog blijft en dat het niet wordt blootgesteld aan regen, vocht en bijtende vloeistoffen.

• Gebruik geen schoonmaakmiddelen met bijtende bestanddelen om het apparaat mee schoon te maken. Maak het product schoon met een zachte doek.

• Als uw product of een van de accessoires niet goed werkt, laat ze dan repareren door een professional. 

• Volg bij installatie altijd de handleiding, heeft u toch twijfel over hoe de installatie uit te voeren neem dan contact op met een professional.

 

10. Wijzigingsgeschiedenis gebruikersvoorwaarden

- Wijziging op 7 november 2017: Toevoeging wijzigingshistorie in gebruikersvoorwaarden, aanpassen adresgegevens naar Walserij 13F inclusief nieuw telefoonnummer.

- Wijziging op 19 december 2017: Toevoeging informatie Data Privacy Officer one2track en TLS encryptie

- Wijziging op 10 maart 2018: Aankondiging verhuizing servers en databases naar Nederland

 

11. Aanvullende vragen?

Heeft u nog meer vragen rondom privacy of gebruikersvoorwaarden? Wij informeren u graag verder. Onze contactgegevens:

Telefonische klantenservice: Tel: 0252 503737

Openingstijden telefonische klantenservice: Maandag t/m vrijdag 9:00-12:00 en 14:00 - 17:00 (vrijdagmiddag gesloten)

Bezoek kantooradres One2track B.V.:

Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout, 

Postadres en overige gegevens One2track B.V.:

info@one2track.nl

Postbus 19, 2210 AA Noordwijkerhout,

KVKnummer: 60386886,

BTW nummer: NL853888115B01,

Bank: ING NL11 INGB 0006 2466 22